​Klarsyn i Aalborg - Tænd et lys for dine kære

Tirsdag d 10/12-19 kl 19.30 er der klarsynsaften i Aalborg

En spændende aften i den åndelige verdens tegn.

Vi starter med at tænde lys for vores kære der er gået i forvejen, derefter vil de clairvoyante medier Pia Appelt og Vibeke Broch-Lips vil lave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side. Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet -bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Pia og Vibeke arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt.

De har begge modtaget undervisning af flere internationale medier, og har desuden begge gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus; Aarhus.

De arbejder begge seriøst, hvor både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.!

Pia og Vibeke arbejder som clairvoyante medier, og giver bl.a private sessioner, laver klarsynsdemonstrationer samt træningsaftner og workshops indenfor det spirituelle i hele Danmark.

Dørene åbnes kl 19.00

Pris: 150.-kr

Billetter købes på billetto.dk: ​https://billetto.dk/e/juleklarsyn-taend-et-lys-for-dine-kaere-billetter-396317/

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Clairvoyant Medium

CVR: 35604960

Mobile-pay nr : 77069

Reg. og konto nr: 5072 1223027

Kontaktinformation